پیاز یکی از پرکاربردترین مواد اولیه در آشپزی است. پیاز سفید خوش طعمتر از پیاز قرمز است اما برخی مزه شیرینتر پیاز قرمز را ترجیح میدهند.
دستورالعملهای زیادی برای پوست کندن پیاز وجود دارد. اینکه چگونه پیاز را پوست بکنید که اشکتان را در نیاورد. از اینکه کبریت لای دندانهایتان بگذارید تا اینکه پیاز را در آب پوست بکنید.
اما با همه این ترفندها اگر در هنگام پوست کندن پیاز اشک نریختید، در مرحله ریز کردن اشکتان درمیآید. پس از همان اول بگذارید اشک از چشمهایتان سرازیر شود. برای سلامتی چشمتان خوب است.
برادر ناتنی فلافل و خوراكی لذیذ متعلق به غرب قاره سیاه است. البته این غذا كه توسط بردهها به منطقه آمریكای مركزی برده شده، در كارائیب نیز طرفداران فراوان دارد. روش تهیه آن كاملا مشابه فلافل، اما بسیار سادهتر و بیدردسرتر است. از این خوراك سریع برای رنگینتر كردن سفره افطاری استفاده كنید.
رازهای خوشمزهترشدن عدسی
از قدیم عدسی برای صبحانه و میان وعدهها استفاده میشده، آن هم به این دلیل که غذایی بسیار مغذی است. البته بهترین عدس در ناحیه کاشان و دیزین کشت میشده، اما امروزه ما یکی از واردکنندههای این ماده غذایی هستیم |
تعداد صفحات : 4