loading...
سایت متفاوت جیز میز | دانلود
Jizmiz بازدید : 405 شنبه 16 دی 1391 نظرات (0)

خود آموز راحت پخت پیراشکی سیب زمینی با نان سیر دار(پیش غذای خارجی)

ادامه مطلب

ان باگت را از وسط نصف کرده و در صورت تمایل خمیر داخل آن را خارج کنید. سپس لایه‌ای‌ کره روی آن بمالید و سیرهایی را که از قبل رنده کرده‌اید روی سطح آن بریزید

پیراشکی سیب زمینی
مواد لازم: سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ،
تخم مرغ: یک عدد،
قارچ: ۱۰۰ گرم،
پیازچه: ۳ ساقه،
پنیر پیتزا: به میزان دلخواه،
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم.

طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی‌ها را بپزید و پس از پخته شدن آنها را رنده یا خوب له کنید. سپس یک عدد تخم مرغ را درون آن بشکنید و نمک، فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه کنید. در این مرحله قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و درون روغن کمی تفت دهید اما مراقب باشید رنگ آنها قهوه‌ای نشود. سپس پیازچه‌ها را خرد کرده و درون همان روغن کمی تفت دهید تا نرم شود. حالا گلوله‌ای کوچک از سیب زمینی بردارید و کمی از مخلوط قارچ و پیازچه درون آن بریزید و پس از ریختن پنیر پیتزا روی آن، پیراشکی را با دست به صورت رول در‌آورید و درون روغن سرخ کنید.

نان سیردار
مواد لازم:
نان باگت: ۲ عدد،
کره: ۵۰ گرم،
سس مایونز یا سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم،
سیر: ۳ حبه،
پنیر پیتزا: به میزان دلخواه.

طرز تهیه:
نان باگت را از وسط نصف کرده و در صورت تمایل خمیر داخل آن را خارج کنید. سپس لایه‌ای‌ کره روی آن بمالید و سیرهایی را که از قبل رنده کرده‌اید روی سطح آن بریزید و در مرحله آخر مقدار دلخواه پنیر پیتزا را نیز به آن بیفزایید. گریل فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید و نان‌ها را درون سینی فر بچینید. وقتی پنیر پیتزا آب شد و به رنگ طلایی درآمد، می‌توانید آن را از فر خارج کنید. این نان را می‌توان با سس گوجه یا سس مایونز مصرف کرد.

 

منبع : دانلودانه

بازنشر :allsms

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3554
  • کل نظرات : 129
  • افراد آنلاین : 248
  • تعداد اعضا : 282
  • آی پی امروز : 488
  • آی پی دیروز : 858
  • بازدید امروز : 1,641
  • باردید دیروز : 2,366
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 49,990
  • بازدید ماه : 49,990
  • بازدید سال : 1,096,282
  • بازدید کلی : 5,477,276